OM OS

MUMS!

MUMS! leverer mad ud af huset til både private og virksomheder.

Festmad
Udbringning af mad til private, hvad enten der er tale om mindre sammenkomster eller store fester. Under menu finder I vores udvalg af buffeter. Priserne er pr. couvert og inkl. moms. Har I særlige ønsker, finder vi sammen med jer en løsning, der indfrier disse. Når I har bestilt maden hos os, sørger vi for, at det bliver så let som muligt. Maden er derfor anrettet på fade og i skåle lige til at sætte på bordet. Varme retter leveres i termokasse. Stege er hele og skal skæres ud. I bestemmer selv, om I vil hente maden hos os eller få den leveret mod gebyr. Vi tilbyder også udlejning af service.

BESTIL MAD

 

Firmafrokost
Vi leverer dagligt frokost til virksomheder i og omkring Aarhus og Skanderborg. Derudover tilbyder vi levering af mad til eksempelvis møder, receptioner og firmafester. Der kan læses meget mere om, hvad vi tilbyder virksomheder på forsiden under Firmafrokost. Kontakt os endelig for en uforpligtende snak.

Aftensmad
Nem aftensmad til alle, der ønsker en dag uden indkøb og madlavning. Vi tilbyder alle hverdage rigtig hjemmelavet mad til en fornuftig pris. Menuen skifter fra dag til dag. Maden bestilles via vores online madbestilling og kan dagen efter afhentes i vores butik i Hasselager. Maden udleveres i en praktisk lille køletaske, er pakket i engangsemballage og vejledning til opvarmning medfølger – nemt og lige til.

 

Åbningstider

  • Man-Fre            11.00-18.30
  • Lør-Søn               9.00-13.00

DET ER

MUMS!

Filosofien bag MUMS! er ”Rigtig mad med et rustikt præg”. Maden er primært inspireret af det europæiske køkken. Vi laver maden sådan, som vi selv nyder at spise den. Ud over vores faste menuer lægger vi stor vægt på i fællesskab med kunderne at skabe løsninger, der tager hensyn til og opfylder netop jeres ønsker og behov.
KONTAKT OS