Én af MUMS!’s favoritsalater er denne lækre quinoasalat med sprød blomkål og sød æble.
Salaten er særdeles god som tilbehør til kødretter, eller som en god og fyldig frokostsalat.
Ingredienser
6 personer
- 150 g rød quinoa
- 250 g blomkål
- 75 g rødløg
- 200 g æbler
- 100 g frissesalat
- 2 spsk olivenolie
- 1 spsk citronsaft
- Flagesalt
- Pebermix
Sådan gør du
- Quinoa tilberedes efter anvisningen på emballagen. Lad det afkøle.
- Blomkål deles i små buketter.
- Rødløg snittes i små tern.
- Æble skæres i tynde både.
- Frissesalat snittes i ca. 2 cm lange strimler.
- Bland quinoa med blomkål, rødløg, æble, olivenolie, citronsaft, flagesalt og pebermix. Frissesalat vendes forsigtigt rundt i blandingen.
- Salaten er nu klar til servering.
Tip – salaten bliver ekstra lækker med granatæble på toppen.
Published by